Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@05:23:20 GMT

«وبصادر» ؛ نشانه‌ای از عملکرد بانک صادرات

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۹۳۲۶

«وبصادر» ؛ نشانه‌ای از عملکرد بانک صادرات

پول‌نیوز - عضو هیئت‌ مدیره بانک صادرات ایران گفت: اقبال دوباره سهامداران به «وبصادر» و روند افزایشی نرخ آن نشانه‌ای از توجه فعالان بازار سرمایه به دستاوردهای بانک در سال ٩٧ و تحلیل مثبت از دورنمای فعالیت‌های این بانک در سال جاری است. در تلاش هستیم که روندی که بانک صادرات ایران در پیش گرفته همچنان روبه رشد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، رضا صدیق کنترل مطالبات در سطح زیر یک درصد، کاهش بهای تمام‌شده پول، افزایش صدور ضمانت‌نامه‌ها، افزایش منابع ارزان قیمت، افزایش سرمایه ٢٠٣ درصدی و تهاتر بیش از ٩٠ هزار میلیارد ریال از مطالبات بانک از دولت با بدهی های بانک به بانک مرکزی را از جمله مهمترین دستاوردهای بانک در سال ٩٧ عنوان کرد و افزود: این نتایج از نگاه سهامداران بانک دورنمانده و روند بهبود این شاخص‌ها در سال ٩٨ نیز ادامه خواهد یافت.


عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران تاکید کرد: بانک صادرات ایران در تلاش برای تقویت بخش تولید در سال «رونق‌تولید»، طرح «طراوت» را برای حمایت از این بخش ارائه داده که به مناسبت روز کارگر رونمایی خواهد شد. این طرح تمامی حلقه‌های تولید تا مصرف از تامین کننده مواد اولیه تا استفاده کننده نهایی را مورد حمایت قرار می‌دهد که تولید ملی و استمرار آن مهمترین هدف این طرح است.

وی  با اشاره به تلاش بانک برای تسهیل امکان بیشتر  حضور علاقه‌مندان به طرح «خزانه زرین سپهر» نیز افزود: با دریافت مجوز از بورس کالای ایران، افزایش ظرفیت صدور گواهی سپرده صندوق «خزانه زرین سپهر» تا ٤٢٥ هزار سکه تحقق یافت که ١٥ برابر افزایش ظرفیت برای علاقه‌مندان به گواهی سپرده سکه طلا در بانک صادرات ایران فراهم شده است.

با ارائه این محصول جای امنی برای نگاهداری سکه و استفاده از گواهی سپرده آن در معاملات بورس کالا فراهم شده که یکی از ابزارهای معاملات در بازار سرمایه است و اقبال خوبی تاکنون به آن وجود داشته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات ایران وبصادر بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند

محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات، به‌ویژه شهر دوبی است.»

«در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونر‌ها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشور‌های آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشور‌های آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشور‌های دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید: «چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشور‌های همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشور‌ها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود، اما در شهر‌هایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی (مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برند‌های مختلف عرضه شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال