Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@06:50:57 GMT

چشم‌انداز افزایش سود «وبصادر» در سال ٩٨

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۰۲۶۶

چشم‌انداز افزایش سود «وبصادر» در سال ٩٨

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بانک صادرات، در سال ٩٦ با تغییر مدیرعامل بانک صادرات اولین وعده مدیرعامل جدید بازگشایی نماد بانک صادرات بود که به سرعت تحقق یافت. در آن سال که اوج تغییر و تحولات بانکی در حال رخ دادن بود و مدیران عامل بسیاری از بانک‌ها به جهت تغییرات بنیادی در ساختار سیستم بانکی تعویض شدند بانک صادرات نیز حجت‌اله صیدی مدیر باسابقه بازار سرمایه را به سمت مدیرعاملی این بانک منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیدی که از سال ٨٨ تا ٩٠ عضویت در هیئت مدیره بانک صادرات را در کارنامه کاری خود داشت و پس از مدیرعاملی یک شرکت سرمایه‌گذاری را عهده‌دار شده بود به خوبی به فضای بازارهای بانکی و مالی آشنا بود و توانست با قدم‌هایی که در جهت کنترل هزینه‌ها و استفاده بهینه از دارایی‌ها برداشت سکان بانک صادرات را در دست بگیرد.

پس از آنکه از سال ٩٦ قدم‌های بهبود شرایط بانک صادرات و خروج از زیان در دستورکار قرار گرفت اولین گام اساسی در جهت عملیاتی شدن این تصمیم افزایش سرمایه ٢٠٣ درصدی از محل تجدیدارزیابی دارایی‌ها بود که در روزهای پایانی سال ٩٧ به ثبت نهایی رسید و مسیر بانک برای سودآوری در سال ٩٨ هموارتر شد.

با خروج بانک صادرات از شمولیت ماده ١٤١ برنامه بانک در جهت استفاده بهینه از منابع و مصارف به جهت رسیدن به سوددهی عنوان شد.

افزایش سرمایه و خروج از زیان

با افزایش سرمایه بانک صادرات از مبلغ ٥٧٨٠ میلیارد تومان به حدود ١٧,٥٣٥ میلیارد تومان در پایان سال ٩٧ شاهد خروج بانک از روند زیان‌دهی بودیم.

همان‌گونه که در نمودار ذیل مشخص است زیان ١٠٦٨ میلیارد تومانی پاییز ٩٧ به سود حدود ٣٥ میلیارد تومانی در پاییز ٩٨ رسیده است.

تراز درآمدی وبصادر در شهریور سال جاری مثبت شد

با رشد قابل توجه درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی، تراز درآمدی وبصادر دستخوش تغییرات اساسی شد. به طوری که تراز درآمدی وبصادر از ابتدای سال تا انتهای مرداد همواره در محدوده منفی قرار داشت و در تیر و مرداد به منفی‌ترین حالت خود در سال جاری رسید، اما با توجه به رشد درآمد وبصادر، تراز درآمدی برای اولین بار در شهریور ٩٨ مثبت شد و به ٢.٥ میلیارد تومان رسید. این تراز درآمدی مثبت نشان می‌دهد، درآمد وبصادر نسبت به هزینه‌ها پیشی گرفته است.

 خلاصه عملکرد ٩ ماهه

خلاصه عملکرد مالی وبصادر در ٩ ماه گذشته نشان می‌دهد درآمدهای مشاع این شرکت ١٧ درصد و درآمدهای غیر مشاع ٢٨ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته‌اند. از مجموع ١٣ هزار و ٧٠٩ میلیارد تومان درآمدهای مشاع بانک ٢٢٨٧ میلیارد تومان سهم بانک بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ٧٣ درصدی را نشان می‌دهد.

با توجه به خارج شدن شرکت از روند زیان‌دهی و تبدیل شدن زیان خالص ٢٠٠٨ میلیارد تومانی به سود خالص ٨٨ میلیارد تومانی در پایان دوره ٩ ماهه به ازای هر سهم سود خالص ٥ ریالی محقق شده است.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صادرات بانک صادرات ایران وبصادر میلیارد تومانی میلیارد تومان تراز درآمدی بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران، برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش ۷۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند

محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP در حال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به ١٠ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال ١٤٠٣ و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیات‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

کد خبر 6094035

دیگر خبرها

  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات