Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بانک صادرات، تسهیلات اعطایی بانک صادرات ایران به اشخاص دولتی در پایان آذرماه ۹۸ نسبت به اسفندماه ۹۷، با کاهش قابل توجه ٥٩ درصدی به ٢٧٣٩ میلیارد ریال رسیده است. همچنین تسهیلات به اشخاص غیر دولتی و بخش خصوصی با رشد مناسب ٥ درصدی به رقم ١٢٤١ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بانک صادرات ٢٢ درصد رشددر موجودی نقد داشته و مانده آن به بیش از ١٢٤ هزار میلیارد ریال در پایان آذر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالبات از بانک مرکزی با ٣ درصد رشد به ٢٤٧ هزار میلیارد ریال و مطالبات از بانک ها و موسسات اعتباری با ١٤ درصد رشد به ١٢٠ هزار میلیارد ریال رسیده است. مطالبات از دولت نیز با ٩ درصد رشد به ٤٤٠ هزار میلیاردریال رسیده است.

در سمت بدهی ها نیز بدهی به بانک مرکزی وصندوق توسعه ملی کاهش قابل توجه ٢٦ درصدی داشته و به ٢٥٢ هزار میلیارد ریال رسیده است. همچنین بدهی بانک صادرات به بانک ها و موسسات اعتباری با ٢١ درصد به رقم ٢٨ هزار میلیارد ریال رسیده که نشان دهنده عملکرد مطلوب بانک صادرات در کاهش بدهی ها به بانک مرکزی،صندوق توسعه ملی و بانک هاست.

به عبارت دیگر، بانک صادرات در سال ٩٨، موفق شده که با کاهش هزینه های جذب منابع از یک سو، و بهبود درآمدهای مشاع و غیرمشاع خود از سوی دیگر، وارد دوره سودآوری شده و به بانکی سودآور تبدیل شده است.  زیان انباشته این بانک نیز به تدریج در اثر اصلاح ساختار مالی، رشد درآمد مشاع و غیر مشاع، و افت نسبی هزینه های جذب منابع، کاهش خواهد یافت.

بانک صادرات در سال های ٨٩ تا ٩٤ همواره سود مثبت روبه افزایش داشته است اما از سال ٩٥ و بعد از اعلام صورت های مالی جدید بانک مرکزی و استانداردهای IFRS، به دلیل تغییر نحوه محاسبه سود و زیان از محل عملیات بانکی تسهیلات و سپرده، سود و زیان بانک وارد مرحله سود و زیان منفی شده و این موضوع تا سال ٩٧ با رشد زیان انباشته همراه بوده است. اما از سال ٩٨ به این سو، به تدریج شاهد کاهش زیان انباشته بانک صادرات به دلیل سودآوری بانک در سال ٩٨ هستیم.

 زیان انباشته بانک نسبت به اسفند ٩٧ به میزان ١ درصد کاهش یافته و از ٨٢ هزار میلیارد ریال به ٨١ هزار میلیارد ریال افت کرده است. به عبارت دیگر، سودآوری بانک صادرات در ٩ ماه نخست ٩٨، موجب کاهش ٨٧٦ میلیارد ریال از زیان انباشته شده است و به طور متوسط، ماهانه معادل ١٠٠ میلیارد ریال از زیان انباشته بانک صادرات در اثر بهبود عملکرد مالی و سودآوری بانک در سال ٩٨ کاهش یافته است.

در بازار سرمایه نیز بانک صادرات با سرمایه ثبت شده ١٧٥ هزار و ٣٥٣ میلیارد و ٩٧٢ میلیون ریال به ارزش بیش از ۱۴۴ هزار میلیارد ریال( ۹ فروردین ۹۹) اکنون به یکی از بزرگترین شرکت‌های بورسی و بزرگترین بانک‌های عضو بورس تبدیل شده است. قیمت سهام بانک صادرات در ۹ فروردین ٩٩ به قیمت ۸۲۶ ریال معامله شده که نشان می دهد قیمت سهام این بانک نیز متاثر از گزارش های مثبت مالی اعلام شده در حال رشد است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک بانک صادرات بانک صادرات ایران وبصادر هزار میلیارد ریال رسیده میلیارد ریال رسیده بانک صادرات زیان انباشته بانک مرکزی درصد رشد بانک ها سال ٩٨

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک

تین نیوز

 اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک روز دهم اردیبهشت ماه با دستور وزیر راه و شهرسازی و به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی این وزارتخانه با حضور اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه، اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک با حضور محمدحسین سروش، سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی و اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه در این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست برنامه عملیاتی کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) که به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی تهیه شده است تشریح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این برنامه، وظایف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) به ترتیب؛ امور سیاست گذاری کلان لجستیک کشور، راهبری و هماهنگی توسعه لجستیک کشور، رصد مستمر وضعیت لجستیکی کشور، تدوین و به روز رسانی و اجرای اسناد راهبردی حوزه لجستیک و نظارت بر این موارد، اظهار نظر و پیشنهادات مرتبط با مفاد لجستیک در اسناد بالادستی و برنامه های توسعه، دریافت نظرات اعضا و تصمیم گیری نهایی در خصوص مسائل کمیته، گزارش مستمر عملکرد حوزه لجستیک به وزیر و رئیس جمهوری معرفی شدند.

همچنین؛ برگزاری جلسات هر دو ماه یک بار، رصد مستمر شاخص های لجستیک و ارسال خروجی گزارش به دستگاه های مرتبط به عنوان نقشه راه کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص لجستیکی کشور LPI اعلام شد.

در ادامه کیفیت خدمات لجستیکی، تحویل به موقع محموله های لجستیکی، امکانات پیگیری و رهگیری محموله، حمل و نقل بین المللی، ظرفیت و کیفیت زیرساخت و رویه های گمرکی به عنوان شاخص های شش گانه سنجش عملکرد لجستیکی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و این موضوع مطرح شد که اجرای اقدامات و برنامه های ذیل ابتکار «ایران راه» و همکاری سایر وزارتخانه ها و دستگاه ها با وزارت راه و شهرسازی کمک شایانی به بهبود وضعیت شاخص ها می کند.

سپس، در خصوص چگونگی ارتقا رتبه LPI بین المللی ایران ۶ موضوع شامل خصوصی سازی، واقعی سازی قیمت سوخت، فناوری، مشارکت عمومی و خصوصی، تقویت دیپلماسی اقتصادی و فرماندهی حمل و نقل بین المللی مطرح شد که اعضا و نمایندگان در هر یک زمینه ها به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است؛ رصد مستمر وضعیت لجستیکی ایران، شناسایی آسیب ها و چالش ها، ارائه تسهیلات عملیاتی به منظور بهبود وضعیت لجستیکی به عنوان مهم ترین اهداف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI)؛ مطرح شد.

در ادامه این نشست، محمدحسین سروش سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی پس از ارائه نظرات اعضا و نمایندگان حاضر در جلسه، بیان کرد که باید سرعت خدمت رسانی در این حوزه افزایش یابد و برای شاخص های LPI پروژه هایی تعریف شود تا در سال ۲۰۲۵ منتج به ارتقا رتبه لجستیک ایران در سطح بین المللی شود.

سروش در پایان جلسه به بیان جمع بندی حاصل از مباحث مورد بحث و بررسی توسط اعضا و نمایندگان پرداخت و گفت: با توجه به شکل گیری کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) با دستور وزیر راه و شهرسازی زین پس جلسات این کمیته به صورت مستمر برگزار می شود. همچنین این کمیته با توجه به نقش تسهیل گری خود راهکارهای عملیاتی، زیرشاخص ها و راهکارهای نرم افزاری را احصا می کند. ضمناً دعوت از سایر دستگاه ها در جلسات این کمیته از ظرفیت صندوق توسعه حمل ونقل و نیز معاون اول رئیس جمهوری برای همسو کردن و همگرایی سایر دستگاه ها با هدف بهبود وضعیت سنجه های لجستیک کشور استفاده خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • دارایی بابک زنجانی از بدهی او بیشتر بود؛ یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو تسویه شد
  • جزئیات جدید از پرونده بابک زنجانی؛ بازگشت ۱۹۶۷۵۰۰۰۰۰هزار یورو به خزانه | دارایی او از بدهی اش بیشتر بود؟
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • دارایی بابک زنجانی از بدهی او بیشتر بود/ یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو تسویه شد
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • ورودی شهر مریوان با انجام تعریض باند موجود بهسازی می‌شود